Apponyi Kiskastély
  
   

Időutazás egy boldog-nyugodt világba: mintha Rezső Gróf vendége lenne. Apponyi Kiskastély – egy csepp éden a múltból. Gondoskodó családias légkör…mint a Nagymamánál volt vidéken

1840 Időutazás "Szelíd dombocskák mögött tűnt tova a könnyű nyári eső. Hűs szél frissen kaszált széna illatát hozva zavarta el az egész napi fulladtságot. Boldog nyugalom volt. Csak a falevelek susogtak, pacsirta dalolt a virágos rét felett. Harangszó szállt a faluból. Rezső Úr komótosan pipázva, kastélya tornácáról hízlalta szemével a kövéren ringó grófi mezőket."

2011: szenvedéllyel, szeretettel élesztettük fel, idézzük meg e letűnt, békés világot. Mai rohanó korunkban sokan vágyunk egy természetesebb életre. Érzett már borzongást, amint a történelem lehelete megérintette? Az Apponyi Kiskastélyt és parkját a legnagyobb gondossággal, a régi tárgyak iránti tisztelettel és korhűséggel állítottuk helyre. Antik bútorok és festmények, aprólékosan megálmodott miliő adja a díszletet időutazásához. Ön, Kedves Látogató, nálunk egy másik világba csöppen, nem egy hotelben fogja érezni magát. Mintha a Gróf vendége lenne… mintha Dr. Apponyi Rezső Gróf, épp csak nem lenne itthon. Négy fős személyzet szolgálta a grófékat; most Ön is átélheti ezt a családias légkört.

   
Elérhetőség:
Cím: Medina, Rákóczi Ferenc utca 21.
Tel: 30/860-9564
E-mail: info@apponyi-kastely.hu