„A mi kis családunk” a medinai óvoda programjának ez a neve. Mint a nevünkben is benne van, családias légkörben, biztonságos környezetben, játékos formában neveljük gyermekeinket, hogy képessé váljanak az iskolai életre. Jelenleg 36 gyermek jár az óvodánkba.

Kiemelt feladatunk a környezetvédelem, és a hagyományápolás. Mottóul egy idézetet választottunk:

„Aki szereti a szépet, az életet szereti. Aki gyermekkorban megtanul látni, az sok-sok év múlva, ha rosszkedvűen vagy bánattal sújtottan jár az úton, meglátja a zöld füvet, a sárga kankalin ragyogását vagy a fecske röptének eleganciáját és máris szebbnek látja a világot.” (Dr. Hermann Alice.)

Ebben benne van szerteágazó, egymásra épülő, egymással összefüggő komplex tevékenységünk.

Két óvónővel és két dajkával egyengetjük gyermekeink útját, óvodánkat folyamatosan szépítgetjük, gazdagítjuk pályázati pénzből, szülői segítséggel. Sok-sok színes programmal, közös együttjátszással telnek mindennapjaink. Ha igazán odafigyelünk rájuk, és tiszteljük szeretjük őket, akkor egyéniségük feladása nélkül válnak emberré a családias környezetben.

Célunk: „Az óvoda a béke szigete legyen, akkor is amikor körülöttünk a világban mindenütt a meg nem értés, a gyűlölet, az erőszak uralkodik...”

 
Elérhetőségünk:
Medinai Sió Kincse Óvoda és Mini Bölcsőde
Cím: 7057 Medina, Petőfi Sándor utca 10.
Tel: 74/434-100
Email: medinaovi@freemail.hu
  

Intézményvezető: Kirchner Erzsébet
Óvodapedagógus: Siklósiné Heim Karolina

Kisgyermeknevelő: Horváthné Márkus Ildikó
Dajka: Kölesdi Sándorné
Dajka: Kövesi Sándorné

 
Dokumentumok, hírek